Om meg

Bildet mitt
Steinkjer, Nord trønderlag
Gjenbruk er noe av det fineste Lille Loppa vet om. Det er smart, nyttig og viktig i miljøsammenheng, og moro er det også. Det å finne skatter som andre ikke lenger har bruk for, og å ikke måtte betale skjorta for det, det er nåtidens skattejakt det.Det gir mening å gjenbruke fremfor å kaste, i dagens samfunn der vi overproduserer og overforbruker deretter. Lille Loppa satser på kvalitetsutstyr og klær for barn i alle aldre.

tirsdag 14. februar 2012

Innsamling av klær og utstyr igang!!

Lille Loppa er nå igang med å samle inn lopper fra folk og fe i hus og hjem, som hun skal fylle sin nye fine bruktbutikk med til sommeren. Hun er på jakt i Steinkjerområdet, og er ute etter alt som dine barn ikke trenger lenger; klær, utstyr, leker, bøker, vogner...ja alt! Lille Loppa er ganske streng på kvaliteten, og vil at det hun mottar skal være i stand, er du i tvil kan hun hjelpe deg med å vurdere tilstanden på det du vil bli kvitt.


Utstyret kan avtales å hentes av Loppas medhjelpere alle dager når det måtte passe giver. Klær mottas med takk, mens annet utstyr kvalitetssjekkes og gjøres opp etter avtale.


Ring eller send melding til: 47858194 så avtaler vi nærmere ang henting.

2 kommentarer:

  1. Babybjørn bæresele og evnt. en bilstol har jeg som du kan få for en billig penge :)

    SvarSlett
  2. Supert! Tusen takk! Og grattis som første støttespiller hos Lille Loppa!
    Du hører fra meg snart :)

    SvarSlett