Om meg

Bildet mitt
Steinkjer, Nord trønderlag
Gjenbruk er noe av det fineste Lille Loppa vet om. Det er smart, nyttig og viktig i miljøsammenheng, og moro er det også. Det å finne skatter som andre ikke lenger har bruk for, og å ikke måtte betale skjorta for det, det er nåtidens skattejakt det.Det gir mening å gjenbruke fremfor å kaste, i dagens samfunn der vi overproduserer og overforbruker deretter. Lille Loppa satser på kvalitetsutstyr og klær for barn i alle aldre.

søndag 11. mars 2012

Det gode budskap sprer seg..

Det er med stor glede og begeistring vi idag har mottatt tilbakemelding på at Lille Loppa er i ferd med å krype inn i folks bevissthet! Etter koselig barseltreff idag, fikk man høre at det snakkes om Lille Loppa rundt omkring, og interessen og tilbakemeldingene er udelt positivt. Alt tyder på at Steinkjerbyggen er klar for å støtte opp om, og å bruke det nye tilbudet som er under oppbygging, HURRA!!

Lille Loppa har vært veldig heldig så langt, å fått inn masse fint babytøy til sin lille butikk. Men, vi er mer enn glad for MYE mer!!

Har du klær eller utstyr?
Gi beskjed på bloggen, eller på mail: maassegg44@gmail.com og/ eller mobiltlf: 47858194 dersom du har noe å donere eller selge! Lille Loppa kommer sprettende tvert ;)

Ha en strålende søndag, folkens.

Vi høres, eller?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar