Om meg

Bildet mitt
Steinkjer, Nord trønderlag
Gjenbruk er noe av det fineste Lille Loppa vet om. Det er smart, nyttig og viktig i miljøsammenheng, og moro er det også. Det å finne skatter som andre ikke lenger har bruk for, og å ikke måtte betale skjorta for det, det er nåtidens skattejakt det.Det gir mening å gjenbruke fremfor å kaste, i dagens samfunn der vi overproduserer og overforbruker deretter. Lille Loppa satser på kvalitetsutstyr og klær for barn i alle aldre.

søndag 13. mai 2012

Full pupp, i Loppens tegn!

Denne helga har vært i Loppens tegn..
Det er lenge siden Lille Loppas daglige leder, Monica Aasegg, har vært så fornøyd med loppekuppene sine!
Helgens loppegilde startet på fredag med åpning av ny bruktbutikk på Tranamarka avfallsplass,Raubua, som var vel verdt verdt turen! Jeg car så heldig å få en eksklusiv omvisning noen dager i forveien av daglig leder, Arne, så visste jeg nøyaktig hvor alt sto inne på butikken, og ikke minst visste jeg hva jeg skulle ha tak i til Lille Loppa. Så i kjent småfrekk loppestil,så spratt jeg inn døra som første mann, vel og merke etter at ordføreren i all høytidelighet hadde klippet snoren.. ;) Det lønnet seg å være småfrekk, for jeg fikk tak i akkurat det som var "forhånsbestilt".Juhu!!

Så, på lørdag gikk turen på loppemarked, og i sedvanlig stil hadde folket igjen gitt så det monnet til sitt lokal lag. Er ikke helt sikker på hvem arrangøren var, men at de hadde gitt under en lav sko-det hersket det ingen tvil om.. Utrolig mange fine barneklær, flott barneutstyr og ikke minst mange flotte bøker til de små, og så å so alt kuppet Lille Loppa (føltes sånn iallefall..). Det skal bli en sann glede å få alt det fine som til nå er kuppet inn i butikkhyllene, dene helga gjorde forberedelsene til åpningen mer eller mindre komplett..


Nå bare gleder vi oss ,om mulig, ennå mere til åpningen av Lille Loppa den 9 juli!!

:)

Sees!!

1 kommentar:

  1. Smoke detectors, Telephone, Cable television, Air conditioning, Color television, Free newspaper, Handicap louis vuitton outlet room, TV, Data port, Desk, Alarm clock, Direct dial phone number, Fax machine, Free local calls, AM/FM radio hermes outlet, Internet access, Iron, Microwave, Balcony/Lanai/Terrace, Refrigerator replica rolex, Remote control television

    SvarSlett