Om meg

Bildet mitt
Steinkjer, Nord trønderlag
Gjenbruk er noe av det fineste Lille Loppa vet om. Det er smart, nyttig og viktig i miljøsammenheng, og moro er det også. Det å finne skatter som andre ikke lenger har bruk for, og å ikke måtte betale skjorta for det, det er nåtidens skattejakt det.Det gir mening å gjenbruke fremfor å kaste, i dagens samfunn der vi overproduserer og overforbruker deretter. Lille Loppa satser på kvalitetsutstyr og klær for barn i alle aldre.

onsdag 23. mai 2012

Liv og lyst!

Lille Loppa går på med liv og lyst..
Etter ei uke med akutt sykdom, og sykehusinnleggelse, er nå daglig leder igjen klar for å knalle på for sin nye bedrift! Det er litt som om hun har fått en ekstra dose pågangsmot nå, etter å ha vært kraftig nede for telling..

Og sommeren, endelig kom sommeren! DET hjelper jo også litt på lysten til..ja...ALT ;)

Ønsker alle leserne ei herlig uke!

1 kommentar:

  1. Smoke detectors, Telephone, Cable replica chanel television, Air conditioning, Color television rolex replica, Free newspaper, Handicap room, TV, Data port, Desk, Alarm clock, Direct dial phone number, Fax machine, Free local calls, AM/FM radio, Internet access, Iron rolex submariner replica, Microwave, Balcony/Lanai/Terrace, Refrigerator, Remote control television

    SvarSlett