Om meg

Bildet mitt
Steinkjer, Nord trønderlag
Gjenbruk er noe av det fineste Lille Loppa vet om. Det er smart, nyttig og viktig i miljøsammenheng, og moro er det også. Det å finne skatter som andre ikke lenger har bruk for, og å ikke måtte betale skjorta for det, det er nåtidens skattejakt det.Det gir mening å gjenbruke fremfor å kaste, i dagens samfunn der vi overproduserer og overforbruker deretter. Lille Loppa satser på kvalitetsutstyr og klær for barn i alle aldre.

søndag 1. juli 2012

Tar fatt!

Lille Loppa tar nå fatt på Forum!
Etter ei god oppladning på nordnordsk jord, er vi nå tilbake i trivelige Trøndelag, klar til dyst! Nå skal butikken klargjøres for alle dere som liker gjenbruk, for dere som ikke visste at dere likte det (men som kommer til å elske det) og til alle dere andre som bare slentrer innom Forum og går glad og fornøyd der ifra ;)

Dørene åpnes 9.juli kl 10.00, og alle som en er hjertelig velkommen til Lille Loppas lille butikk midt i Steinkjer sentrum.
Minner samtidig om at lopper nå kan leveres direkte på Forum, da vi er der hver dag frem mot åpninga!

KomKom!! ;)

1 kommentar:

  1. Smoke detectors, Telephone, Cable television, Air conditioning, Color television, Free newspaper, Handicap room prada handbags, TV, Data port, Desk, Alarm clock, Direct dial phone number, Fax machine, Free local calls, AM/FM radio, Internet access, Iron, Microwave, Balcony/Lanai/Terrace, Refrigerator rolex replica, Remote control television

    SvarSlett